FULL CIRCLE OF SKIN CONDITIONING

Alexandria Professional® Body Sugaring is veel meer dan alleen ontharing. Als enige professionele merk heeft Alexandria Professional® het ontharen verheven naar een pure wellness behandeling, waarbij de klant niet alleen een totaal gevoel van welbehagen krijgt, maar waarbij ook de huidconditie en huidstructuur verbeterd worden. De Full Circle of Skin Conditioning® is inmiddels zo succesvol dat dermatologen wereldwijd dit ook toepassen bij het verzachten en oplossen van huidproblemen als extreem droge huid, hardnekkige eczeem en psoriasis. Voor u de garantie dat u uw klanten de beste behandeling geeft.

1 Body Surgaring

De basis is de Body Sugaring, waarbij de haren volgens het Skin Lifestyle® cyclus verwijderd worden. Dankzij het Skin Lifestyle® cyclus worden de haartjes in de anagene fase al verwijderd. Hierdoor verzwakt de follikel en raakt uiteindelijk volledig uitgeput, waardoor er geen nieuwe haartjes meer groeien. Door deze unieke Skin Lifestyle ® cyclus bereikt u een permanente ontharing. Alexandria Professional® is het enige Body Sugaring merk ter wereld die deze werkwijze met groot succes toepast.

2 Phenomen-All® Skin Repair

Phenomen-All® Skin Repair herstelt de huid, verzacht littekens en vervaagt huidoneffenheden dankzij de unieke combinatie van natuurlijke essentiële oliën en plantaardige vitaminen. Het herstelt de vochtbalans van de huid, kalmeert irritaties en verzacht de huid waardoor ingegroeide haren voorkomen worden. Mocht er onverhoopt toch een ingegroeid haartje in de huid zitten, dan helpt Phenomen-All® dit euvel bijzonder snel op te lossen.

3 Saltspring

Saltspring verzorgt de huid met krachtige hydraterende ingrediënten gewonnen uit natuurlijke en pure oliën, gecombineerd met echt Dode Zee zout die de huid remineraliseert. De unieke structuur van de zoutkristallen zonder scherpe randen maakt de scrub zacht en efficiënt. Kan bovendien als thuisproduct gebruikt worden als badzout voor vermoeide of pijnlijke spieren of als voetbad voor zware of vermoeide voeten. Daarmee is Saltspring multifunctioneel als zoutscrub en badzout.

4 Mud Puddle

Mud Puddle® is een 100% natuurzuivere Hongaarse modder, rijk aan essentiële mineralen en collageen. Deze multifunctionele huidverjongende behandeling helpt bij problemen met ingegroeide haren, behandeling van huidonzuiverheden en verbetert de huidtextuur. Kan ook toegepast worden bij cellulite behandeling en heeft een bijzonder zuiverende en herstellende werking bij acne behandeling. Heeft uw klant huidproblemen als zonnebrand, eczeem of psoriasis, dan biedt Mud Puddle verlichting en herstel.

ALS U ALLEEN HET BESTE VOOR U KLANTEN WILT

Het mag voor zich spreken dat Alexandria Professional® veel meer is dan alleen suikerontharing. Met een uniek uitgewerkt  concept en bewezen resultaten brengt u uw behandelingen naar een hoger niveau. Met het toepassen Body Sugaring volgens de Skin Lifestyle ® cyclus en het volgen van de Full Circle of Skin Conditioning® heeft u een uniek concept in handen waarmee u zich profileert en onderscheidt als all-round huidverbeteringsinstituut.

HEBEA PROFESSIONAL  is een groothandel in cosmetica producten.

HEBEA PROFESSIONAL is offcieel distributeur van Alexandria Professional voor België en Luxemburg.

Contact

Steenweg op waarloos 37
2840 Reet 

03/888 52 14 

  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now