Suikerontharing
Suikerontharing

Alexandria Professional ontwikkelde een “sugar” pasta vertrekkend vanuit een eeuwenoud Egyptisch recept. De sugar pasta bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest , geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten. Samen met de specifieke 6- stappen “Kennedy – Techniek” kan u elk haar op een gezonde en duurzame manier verwijderen.

Het haar wordt alleen met de natuurlijke groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is, er is aanzienlijk minder kans op het afbreken van de haren en minder kans op ingegroeide haren. Door deze techniek toe te passen is het mogelijk om haartjes van 1,6mm of 4 dagen na het scheren te verwijderen.

VOORDELEN ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Pure en natuurlijke ingrediënten
Suiker pasta is gemaakt van NATUURLIJKE INGREDIENTEN, is niet getest op dieren en geeft geen allergische reacties. Het is 100% natuurlijk, u kunt er zelfs van eten!

 

Niet warm
Hars moet opgewarmd worden tot hoge temperaturen voordat het vloeibaar is. Dit kan soms leiden tot brandwonden en littekens. Het zorgt voor zwelling in het weefsel wat het ontharen bemoeilijkt.
De “Advanced Sugar pasta” wordt opgewarmd op lichaamstemperatuur 37°c waardoor het altijd veilig is, zelfs voor spataders en varicose aders. Het gaat de bloedtoevoer niet verhogen. Wanneer we het product op een correcte manier gebruiken is het onmogelijk een klant te verbranden.


Wateroplosbaar
Suikerpasta lost eenvoudig op in water – zowel van de klant als van het werkmateriaal. De klant zal dus nooit een plakkerig gevoel hebben. Bij hars worden solventen gebruikt om de materialen, de grond, de huid, het textiel,… proper te maken. Na het harsen blijft de huid van de klant vaak kleverig.


Het kleeft niet aan de huid
Suiker kleeft niet aan levende cellen. Levende cellen zijn vochtig en omdat suiker wateroplosbaar is zal het er niet aankleven. Het resultaat is minder pijnlijk voor de klant en is voor de huid minder traumatisch. Het is zacht genoeg zodat u verschillende keren over dezelfde plaats kan gaan om de kleinste en hardnekkigste haartjes te verwijderen, zonder irritatie of beschadiging van de huid.
Met hars neemt u vaak meer weg dan alleen maar de haartjes omdat het zich ook kan vastzetten op levende huidcellen. Hars kunt u slecht tweemaal op dezelfde plaats gebruiken, body sugaring meerdere keren.

 

Verwijdert korte haartjes
Het “Advanced sugaring” systeem kan haartjes tot 1,5 mm uittrekken, dat is minder dan een week haargroei na het scheren. Bij voldoende ervaring kan er al geëpileerd worden twee dagen na een scheerbeurt.
Harsproducten werken alleen na twee tot drie weken haargroei.

Het is kost-efficienter
De “advanced sugar pasta” kan keer op keer gebruikt worden op verschillende plaatsen bij dezelfde persoon. Gebruik nooit dezelfde pasta voor 2 verschillende klanten. Harsen is vaak duurder omdat u telkens nieuwe hars moet gebruiken.


Het droogt niet op
“Sugar pasta” droogt niet op. U kunt het hele lichaam ontharen zonder pasta te moeten bijnemen. De meeste harssoorten moeten onmiddellijk verwijderd worden zodat ze niet opdrogen. Daarom moet u het proces vaak herhalen (was nemen, aanbrengen, strip aanbrengen, aftrekken en alles opnieuw). Daardoor kan het langer duren.


Het breekt minder haartjes
Bij de “advanced sugaring” techniek vloeit de pasta rond de haartjes waardoor deze soepeler worden. Tegelijkertijd zal een deel van de pasta in het haarkanaal vloeien, zodat het de epilatie op een volledige en zachte manier kan gebeuren. Het haar wordt in de groeirichting verwijderd zodat het niet kan afbreken. Dit in tegenstelling tot de hars met een snelle groei als gevolg van afgebroken haartjes. Bij een harsbehandeling breekt 15% à 30% van de haren omdat de hars verhardt rond de haren en dan heeft het haar de neiging om af te breken aan het huidoppervlak in plaats van het uit te trekken.


Hygiënischer
Suikerpasta is hypoallergeen en niet comedogeen. Door de hoge concentratie van suiker kunnen bacteriën zich niet vermenigvuldigen in de pot. We werken vanaf het begin tot het einde met handschoenen aan en gaan de huid, door gebruik van verschillende producten, reinigen en ontvetten.
Nota : suiker werd tijdens de Amerikaanse burgeroorlog gebruikt om wonden te genezen en om infecties te voorkomen.

Leidt tot permanente ontharing
Na een aantal behandelingen raakt de haarfollikel uitgeput. De haren worden dunner. Omdat de “Sugar pasta” ook heel kleine haartjes kan uittrekken wordt het mogelijk de haartjes in de anagene fase te verwijderen wat kan leiden tot permanente ontharing. Uw klanten zullen het verschil duidelijk merken na een paar behandelingen.

OVER ALEXANDRIA PROFESSIONAL

“Alexandria Professional Body Sugaring” werd opgericht in 1989 als een reactie op de vraag van de markt naar een beter systeem om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Amerika en de productie gebeurt in Ontario, Canada. Het doel van het bedrijf is een moderne versie van het eeuwenoude “sugar”- ontharingssysteem op de markt te brengen, ondersteund door professionele opleiding en informatie.